Overslaan naar content

Jeugdzorgwerker C | Fasehuis Lawick van Pabststraat | 30 uur | Arnhem

 • Arnhem
€ 2.842 - € 4.223 per maandJeugdzorgwerkerPactum Jeugd- en Opvoedhulp

De uitdaging

Wil jij jongeren ondersteunen in hun ontwikkeling en bijdragen aan hun zelfstandigheid? Kom dan werken als Jeugdzorgwerker C in ons Fasehuis. Als mentor van de jongeren breng je in kaart welke doelen zij willen bereiken en zet je een passend traject in. Solliciteer nu! Wij maken graag kennis met jou.  


Pactum zoekt 
een Jeugdzorgwerker C | 30 uur
Voor het Fasehuis Lawick van Pabststraat in Arnhem


'Tijdens het werk op het Fasehuis kun je echt een band opbouwen met de jongeren. Je ziet hen groeien en helpt ze verder in het ontwikkelen naar zelfstandigheid. Het is mooi en bijzonder om daar een bijdrage aan te mogen leveren.'' Simone, Jeugdzorgwerker op het Fasehuis. 


Wat is het Fasehuis? 

In het fasehuis in Arnhem wordt een jongere begeleid in het ontwikkelen van meer zelfstandigheid. Er wonen 8 jongeren in het fasehuis in de leeftijd van 16 tot 19 jaar. Zij kunnen 24 uur per dag een beroep doen op begeleiding. Overdag gaan de jongeren naar school of naar een andere zinvolle dagbesteding. De begeleiding die wij bieden is individueel, heel divers en op maat voor de jongeren. Wanneer een jongere komt wonen op het Fasehuis, dan starten wij altijd met een doelengesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij in kaart wat de jongere wil ontwikkelen en hoe we dit samen gaan bereiken. Het accent ligt op persoonlijke ontwikkeling en verzorging, het ontwikkelen van een sociaal netwerk om zo zelfstandig mogelijk mee te kunnen doen in de samenleving. Daarnaast bied je begeleiding bij jongeren met psychische hulpvragen. De theoretische ondersteuning van de behandeling bij deze vragen wordt gegeven door de gedragswetenschapper.


Als jeugdzorgwerker op het fasehuis kun je echt een band opbouwen met de jongeren. Je wordt namelijk ook de vaste mentor van een paar jongeren en hun vaste aanspreekpunt. Door de mentorgesprekken die je met hen voert, kun je goed zien welke ontwikkeling ze doormaken en hen hierbij ondersteunen.


Werktijden

Wij zijn van 15:00 in de middag tot 10:00 in de ochtend aanwezig op het fasehuis. Op het moment dat niemand aanwezig is werken wij met een bereikbaarheidsdienst.

Soort diensten:

 • 15:00-23:00 (late dienst)
 • 15:00-10:00 (slaap dienst)
 • 10:00-15:00 (bereikbaarheidsdienst)

De werknemer die de late dienst heeft werkt die dag automatisch de bereikbaarheidsdienst. Dit houdt in dat je telefonisch bereikbaar moet zijn voor de jongeren van het fasehuis en externe.


Hoe is het team van het Fasehuis?

Het team bestaat uit ongeveer 5 collega's en het team begeleidt elk jaar een 3e jaars hbo stagiaire. Het is een hecht en jong team, waarin nauw met elkaar wordt samengewerkt. Tijdens de doordeweekse diensten werken altijd 2 collega's met elkaar samen. Doordat het team zelfsturend is, wordt er altijd gezocht naar een goede werkverdeling en worden gaten in het rooster zoveel mogelijk samen opgelost. Hierdoor zijn er altijd veel mogelijkheden, maar we vragen wel flexibiliteit van elkaar. De leidinggevende is nauw betrokken bij het team, maar geeft ook veel ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met de betrokken gedragswetenschapper. Binnen het team houden we van gezelligheid tijdens de diensten, maar doen we ook graag teamuitjes en organiseren we thema-avonden voor de jongeren van het fasehuis. Er is bijvoorbeeld een cultuuravond georganiseerd, waarbij iedereen een gerecht had meegenomen uit de eigen cultuur en daar iets over vertelde. Zo leren wij allemaal van elkaar.


Wat ga je doen als Jeugdzorgwerker C op het Fasehuis?

 • Je begeleidt jongeren individueel in de dagelijkse leefsituatie;
 • Je werkt vanuit een systeem theoretische en oplossingsgerichte visie;
 • Je werkt samen in een multidisciplinair team;
 • Je werkt outreachend waarbij je nauw samenwerkt met ketenpartners.


''De jongeren zetten zelf het harde werk in gang en ik heb het voorrecht om dit van dichtbij mee te maken en hen te ondersteunen wanneer ze zich daarvoor openstellen.''

Dit vragen we van jou

Dit ben jij:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Social Work, SPH, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Pedagogiek, Toegepaste Psychologie of Creatieve Therapie. Je bent ook geregistreerd in het kwaliteitsregister SKJ;
 • Het is een pré als je ervaring hebt met psychiatrische problematiek en individueel gerichte begeleiding. 


Wat bieden wij

Bij Stichting Pactum kom je te werken in een interessante werkomgeving met een informele en collegiale sfeer en een team dat voor de doelgroep staat. We bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg.

 • Wij bieden een vast contract voor 30 uur per week;
 • Inschaling in schaal 8 voor de functie Jeugdzorgwerker C €2843,- tot €4223,- op basis van 36 uur per week;
 • Pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten en een fietsplan.


Solliciteren

Spreekt de vacature jou aan? Wij maken graag kennis met je! Stuur ons je sollicitatie op via de website. Gebruik hiervoor de button ‘solliciteren’ naast de vacaturetekst. Na verzending van gegevens ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail.

Meer informatie

 • Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling recruitment via 0493 - 327 555 of via werkenbijpactum@vigogroep.nl.
 • Voor meer informatie over de functie inhoud kun je contact opnemen met Fleur van Klaveren of Oscar de Leeuw via                   06 - 22 24 30 88.


Het opvragen van schriftelijke referenties maken onderdeel uit van de procedure.

Een dienst meedraaien in de groep maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar