Overslaan naar content

Jeugdzorgwerker C | Kleinschalige gezinsgerichte groep | 24-32 uur | Veenendaal

 • Veenendaal
€ 2.843 - € 4.223 per maandJeugdzorgwerkerPactum Jeugd- en Opvoedhulp

De uitdaging

Ben jij een jeugdzorgwerker C die toe is aan een nieuwe uitdaging? Kom dan werken op onze nieuwe locatie in Veenendaal in samenwerking met Karakter. Op een nieuw op te zetten kleinschalige gezinsgerichte woongroep wordt opvang en behandeling geboden aan jongeren van 15 tot 21 jaar. Bij Pactum vinden wij het wonen in de regio, dicht bij de ouders, vrienden en het sociale netwerk erg belangrijk. Daarom streven wij ernaar om niemand uit de regio te plaatsen. Wij willen doen wat nodig is en passende hulp bieden. Kernwoorden zijn dichtbij, effectief en samen. De locatie is in januari 2024 opengegaan. Wil jij jouw expertise inzetten om hieraan bij te dragen? Solliciteer dan nu! Wij maken graag kennis met je. 


Pactum zoekt 

Jeugdzorgwerkers C | 24-32 uur per week

voor onze nieuwe locatie in Veenendaal

De groep is in januari 2024 geopend.


"Het is een locatie in Veenendaal die we nieuw gaan starten. Hoe gaaf is het om samen met de nieuwe collega's deze locatie samen op te gaan bouwen?" Ursula, operationeel manager Veenendaal. 


Wat is de Kleinschalige gezinsgerichte groep in Veenendaal?

Samen met Karakter start Pactum in Veenendaal een nieuwe kleinschalige gezinsgerichte groep. Op deze kleinschalige groep wordt lokale opvang en behandeling aangeboden aan jongeren van 15 tot 21 jaar. Eind januari 2024 zijn de eerste jongeren op de nieuwe locatie gaan wonen. Deze jongeren kunnen tijdelijk niet thuis wonen, omdat zij bijvoorbeeld ernstig zijn vastgelopen in hun ontwikkeling of omdat de opvoeders tijdelijk ontlast moeten worden. De doelstelling van de nieuwe locatie is om altijd aan te sluiten bij de behoeften van de kinderen, jongeren en ouders. Dit doen we door de jongeren zoveel mogelijk passende hulp te bieden in de eigen regio, dichtbij de ouders en het sociale netwerk. De kracht van deze nieuwe behandelgroep ligt dan ook in het versterken van het gewone leven, doordat wij aansluiten bij de behoefte van de jongeren en het neerzetten van een zo normaal mogelijke gezinsomgeving. De behandeling zal gericht zijn op het bieden van perspectief en het doel is dat de jongeren kunnen terugkeren naar huis of richting zelfstandigheid. Uniek aan deze locatie is dat jongeren hier kunnen blijven wonen totdat zij er klaar voor zijn om zelfstandig te gaan wonen. Zij hoeven dus niet weg, zodra zij 18 jaar zijn geworden. Doordat jongeren pas de volgende stap gaan maken wanneer ze er echt klaar voor zijn, hebben zij een stabiele basis voor hun zelfstandige leven. 


Wil je meer weten over de nieuwe locatie? Bekijk dan het onderstaande filmpje!


Hoe is het team?

De locatie in Veenendaal is nieuw opgezet. Het team dat op deze locatie komt te werken is dus ook volledig nieuw. Dit biedt de unieke kans en uitdaging om met elkaar, de gedragswetenschapper en manager de processen, de lijnen waarbinnen jullie werken en de samenwerking op te zetten. Wij stellen 2 teams samen met ieder 6-7 jeugdzorgwerkers C en D, die samen de uitdaging aan willen gaan om de locatie op te bouwen tot iets waar jullie samen trots op kunnen zijn. De gedragswetenschapper is inhoudelijk aan beide teams verbonden. De regio foodvalley kijkt uit naar de komst van onze nieuwe locatie.


Wat ga je doen als jeugdzorgwerker C? 

 • Het eerste jaar zal jou zo’n 6-7 inspirerende en kennisverrijkende trainingen (i.s.m. Karakter) geboden worden om vandaaruit als team vanuit hetzelfde uitgangspunt begeleiding te kunnen bieden;
 • Het begeleiden en behandelen van jongeren in de dagelijkse leefsituatie zowel individueel als groepsgericht;
 • Het verder ontwikkelen van methodieken;
 • Als jeugdzorgwerker C hou je je bezig met het mentoraat;
 • Het maken van toekomstsplannen en het schrijven van werkplannen en evaluatieverslagen van de jongeren, dit is onderdeel van het mentoraat;
 • De zorg dragen voor een veilig en pedagogisch leefklimaat vanuit de visie op kleinschalig verblijf (www.nji.nl);
 • Het schriftelijk en mondeling rapporteren;
 • Het begeleiden van de dagplanning en/of activiteiten;
 • Het werken vanuit een systeem theoretische en oplossingsgerichte visie;
 • Het samen werken in een multidisciplinair team;


Bij Pactum is het onze missie om kwetsbare jongeren te helpen groeien, hun potentieel te realiseren en te zien hoe ze hun eigen kracht ontdekken. Het is een voorrecht om deel uit te maken van deze belangrijke reis.

Dit vragen we van jou

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een hbo- opleiding afgerond in de richting van Social Work, SPH, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Pedagogiek, Toegepaste Psychologie. Daarnaast ben je geregistreerd in het kwaliteitsregister SKJ;
 • Flexibiliteit: je krijgt hier te maken met wisselende diensten, waaronder slaapdiensten.


Wat Pactum Biedt

Ons uitgangspunt is een langdurige samenwerking. We starten met een goed inwerkprogramma en later natuurlijk diverse scholingsmogelijkheden. Binnen Pactum is de CAO Jeugdzorg van toepassing. 

 • Een goede werk-privé balans vinden wij heel belangrijk. Samen met jou stemmen wij de contracturen af, minimaal 24 tot een maximaal van 32 uur per week;
 • Inschaling in schaal 8 voor de functie Jeugdzorgwerker C €2843,- tot €4223,- op basis van 36 uur per week;
 • Pensioenvoorziening bij PFZW;
 • Goede secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten en een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering.


Meer informatie en solliciteren

Is deze rol je op het lijf geschreven? Dan horen wij graag van je! Solliciteer via de button.


Meer weten?

 • Voor vragen over de inhoud van deze functie kun je terecht bij Ursula de Callafon via mail ursuladecallafon@vigogroep.nl of bellen naar 06-83665301 (Ursula is op vakantie van 5 juli tot 5 augustus. De gesprekken zullen na haar vakantie plaats vinden);
 • Voor vragen over de procedure kun je terecht bij de afdeling Recruitment via 0493 – 327 555 of werkenbijpactum@vigogroep.nl. Liever even een appje? Die kun je sturen naar 06 – 21 70 22 80.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar