Overslaan naar content

Jeugdzorgwerker C/D | JeugdzorgPlus | 28-36 uur | Deurne

  • Deurne
€ 2.720 - € 4.223 per maandJeugdzorgwerkerJeugdzorgPlus, Pactum Jeugd- en Opvoedhulp

De uitdaging


Ben jij een gedreven jeugdzorgwerker met een hart voor jongeren? Bij Pactum krijg je de kans om binnen JeugdzorgPlus een blijvende impact te maken. Wij bieden intensieve begeleiding aan jongeren met complexe gedragsproblemen in een veilige, gestructureerde omgeving. Werk samen met een toegewijd team om hen te helpen hun potentieel te realiseren en verantwoordelijkheid te nemen voor hun toekomst. Solliciteer nu en draag bij aan de ontwikkeling van deze kwetsbare jongeren!Pactum zoekt een
Jeugdzorgwerker C / D
JeugdzorgPlus
28 - 36 uurBekijk deze link voor meer informatie over JeugdzorgPlus bij Pactum


Wat is JeugdzorgPlus?

JeugdzorgPlus biedt intensieve behandeling voor jongeren met ernstige gedragsproblemen en veiligheidsrisico's. Met een machtiging van de kinderrechter biedt het een beschermde omgeving waar 24/7 begeleiding, rust, structuur en veiligheid centraal staan. Het behandeltraject richt zich op het in kaart brengen van problemen en potentie van de jongere, en omvat een persoonlijk behandelplan met onderwijs, therapie en vaardigheidstraining. Het doel is jongeren te helpen hun problemen te beheren, hun mogelijkheden te benutten en uiteindelijk verantwoordelijkheid te nemen voor een terugkeer naar een minder restrictieve omgeving.


Groepen

Bij Pactum in Deurne, Noord-Brabant, hebben we één meidengroep en drie gemengde groepen binnen onze JeugdzorgPlus. De Olivijn is onze meidengroep, gericht op meiden tussen 12 en 18 jaar met gedrags- en psychiatrische problemen zoals hechtingsproblematiek, trauma en verslavingsproblematiek. Hier ligt de focus op individuele begeleiding en het bevorderen van een sterk groepsgevoel met de Safe Path methodiek. Daarnaast hebben we drie gemengde groepen, De Bariet, De Onyx en De Topaas, waar zowel jongens als meisjes verblijven. Deze groepen richten zich op jongeren met diverse hulpvragen en problematieken zoals ADHD, ODD, autisme, en licht verstandelijke beperkingen (LVB). Binnen deze groepen ligt de nadruk op structuur, duidelijkheid en nabijheid, met een cultuur van positiviteit en humor om de blije kindkant van de jongeren te stimuleren.


Wat ga je doen als Jeugdzorgwerker binnen de JeugdzorgPlus?

Als jeugdzorgwerker bij Pactum werk je binnen JeugdzorgPlus, een intensieve behandelsetting voor jongeren met complexe gedragsproblemen en veiligheidsrisico's. Je biedt een veilige en gestructureerde omgeving met 24/7 begeleiding. Hier richt je je op zowel individuele trajecten als groepsdynamiek, en werk je nauw samen met collega’s en externe partijen zoals psychiaters en scholen.

Binnen specifieke groepen zoals de Olivijn, Bariet, Onyx en Topaas, bied je intensieve begeleiding aan jongeren met uiteenlopende problematieken zoals LVB, autisme, trauma, en verslaving. Je helpt hen vaardigheden te ontwikkelen, zelfvertrouwen op te bouwen en verantwoordelijkheid te nemen. Je speelt een cruciale rol in het herstel- en groeiproces van deze jongeren door middel van gestructureerde begeleiding, therapeutische ondersteuning en het bevorderen van een positief groepsgevoel.

Naast het directe werk met jongeren, neem je deel aan vergaderingen, intervisies en trainingen om je professioneel te ontwikkelen en de beste zorg te kunnen bieden. Het werk vereist flexibiliteit, daadkracht en de bereidheid om onregelmatige diensten te draaien. Teamwerk en persoonlijke betrokkenheid zijn essentieel om een blijvende positieve impact te maken in het leven van kwetsbare jongeren.


Spreekt dit jou aan en heb je ervaring met diverse jongerenproblematiek? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Wij gaan graag het gesprek met jou aan om samen te kijken welke groep het beste bij jou past. We bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin jouw inzet en betrokkenheid het verschil kunnen maken voor onze jongeren.

Dit vragen we van jou

Wat heb je nodig om als jeugdzorgwerker bij Pactum te werken?

  • Jij hebt een relevante Mbo- of Hbo-opleiding, zoals SPW 4, Social Work, Pedagogiek, SPH, Toegepaste Psychologie, Creatieve therapie of MWD;
  • Jij bent bekend met methodisch werken bij voorkeur met Safe Path (schematherapie); 
  • Jij ben bereid om je te verdiepen in de problematiek van onze cliënten en op zoek te gaan naar passende oplossingen voor deze jongeren.


Wat Pactum biedt
Ons uitgangspunt is een langdurig samenwerkingsverband, dat binnen een jaarcontract start met een goed inwerkprogramma en later natuurlijk diverse scholingsmogelijkheden. Binnen Pactum is de CAO Jeugdzorg van toepassing. De functie van Jeugdzorgwerker D is ingeschaald in schaal 7 (max. €3887) en Jeugdzorgwerker C in schaal 8 (max. €4223) bij een voltijd dienstverband van 36 uur. Natuurlijk komen daar vakantiegeld, ORT en een eindejaarsuitkering bovenop en maak je gebruik van de pensioenregeling van het pensioenfonds Zorg en Welzijn.


Meer informatie en solliciteren
Is deze rol je op het lijf geschreven dan horen we graag van je! Maak dan je interesse kenbaar middels een schriftelijke motivatie inclusief CV. Solliciteer middels onderstaande button. De gesprekken zullen op onze locatie in Deurne plaatsvinden.

Meer weten?

of

Apply with Indeed onbeschikbaar