Overslaan naar content

Basispsycholoog of GZ-Psycholoog | Specialisatie Schematherapie | JeugdzorgPlus | Uren in overleg | Zetten

  • Zetten
€ 3.786 - € 6.564 per maandKlinisch psycholoog- GZ Psycholoog- Psychotherapeut- Orthopedagoog GeneralistJeugdzorgPlus, Pactum Jeugd- en Opvoedhulp

De uitdaging

Ben jij op zoek naar een functie waarin je jongeren met complexe gedragsproblematieken écht kunt helpen door middel van specialistische diagnostiek en behandeling? Kom dan werken op de JeugdzorgPlus locatie van Pactum in Zetten. Je krijgt de ruimte om jouw expertise in te zetten door vorm te geven aan het therapeutisch klimaat, de teams te coachen en door specialistische diagnostiek en behandeling.


Pactum zoekt een 

Schematherapeut | Uren in overleg

Voor onze JeugdzorgPlus locatie in Zetten


De locatie in Zetten

Contactgegevens Alieke Oorbeek. Bellen: 0493-327555, Whatsapp: 06-27879978, E-mail: werkenbijpactum@vigogroep.nl

Soms ervaren jongeren complexe en meervoudige gedragsproblemen, terwijl er ook problemen spelen binnen het systeem en het gezin. Hierdoor kan de ontwikkeling van jongeren vastlopen en kunnen er veiligheidsrisico's ontstaan voor henzelf en hun omgeving. Wanneer de jongere daarbij onvoldoende bereikbaar voor hulp is en lichtere hulp heeft niet geholpen, dan is behandeling in een veilige, beschermde omgeving nodig. Dit bieden wij met JeugdzorgPlus: een vorm van jeugdhulp waarvoor een machtiging van de kinderrechter is vereist.


De jongeren die in Zetten behandeling krijgen hebben nadrukkelijk behoefte aan rust, structuur en veiligheid. Er wordt gewerkt aan verkrijgen van inzicht op de precieze problemen en mogelijkheden van de jongere, van daaruit bepalen we welke hulp de jongere nodig heeft. Samen zetten we deze hulp in aan de hand van een trajectbehandelplan. Vanuit hier helpen we de jongere om beter om te gaan met de eigen problemen en eigen mogelijkheden te benutten. Wanneer dit goed gaat, dan kan de jongere gaan oefenen met meer eigen verantwoordelijkheden.


De JeugdzorgPlus in Zetten is volop in ontwikkeling. Momenteel maken de groepen de transformatie naar kleinschalige zorg. Door deze verandering wordt er meer ruimte gemaakt om aandachtvolle zorg te bieden, waarin gekeken wordt naar de behoeften van de jongeren. Als GZ-Psycholoog/ Schematherapeut ga je de teams coachen en begeleiden in het vormgeven van deze verandering. 


Wat ga je doen als Schematherapeut?

We hebben ruimte voor een schematherapeut (GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog/ Psychotherapeut) die ons behandelteam komt versterken. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het geven van individuele schematherapie, traumabehandeling, systeemgerichte schematherapie, in aanvulling op en als onderdeel van de schemagerichte behandeling op de leefgroep. Bij voorkeur ben je minimaal geregistreerd als junior schematherapeut en heb je kennis van en ervaring met het geven van verschillende vormen van traumabehandeling (EMDR, exposure, imaginaire rescripting).

Dit vragen we van jou

Dit ben jij

  • Je beschikt over een afgeronde wo-master in de Psychologie of je hebt de wo-opleiding Orthopedagogiek afgerond. Als GZ-Psycholoog heb je de GZ-opleidingafgerond.
  • Als basispsycholoog heb je de basiscursus cognitieve gedragstherapie afgerond;
  • Je hebt de basis- en vervolgcursus Schematherapie afgerond of bent bereid om deze te volgen. Je hebt ervaring op het gebied van schematherapie en traumatherapie.
  • Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring in het ondersteunen en adviseren van groepsleiding in een schematherapeutisch behandelklimaat.
  • Ook beschik je over een heldere visie op de behandeling van jongeren met zeer complexe problematiek.


Wat bieden wij?

Bij Stichting Pactum kom je te werken in een fijn team, inbedding in een organisatie die als ambitie heeft om vanuit de schemagerichte benadering te voorzien in de basisbehoeften van zowel jongeren als elkaar als collega’s, waarbij ruimte is voor verdere ontwikkeling middels intervisie en opleiding.

  • Een vast contract bij Pactum. De uren stemmen wij samen met jou af;
  • Inschaling in schaal 11 of 12 conform de CAO Jeugdzorg €3786,- tot €6564,- op basis van 36 uur per week;
  • Pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten en een fietsplan.


Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Dan horen wij graag van je! Maak je interesse kenbaar door je sollicitatie naar ons op te sturen via de button 'Solliciteren'. Na verzending van gegevens ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail. Deze vacature heeft géén sluitingsdatum, zodra we de beste kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature.


Meer informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Marrit Elzinga, Hoofd Behandeling, via het telefoonnummer 06 - 19 68 09 52. Of mail naar marritelzinga@vigogroep.nl


Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruitmentafdeling via 0493 - 327 555 of mail naar werkenbijpactum@vigogroep.nl t.a.v. Alieke Oorbeek. Liever een appje? Die kun je sturen naar 06 - 27 87 99 78.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar