Overslaan naar content

JE EIGEN ‘IK’

Werken bij Pactum is kansen krijgen, groeien, jezelf ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. In onze teams maken we bewust tijd voor elkaar, voor reflectie, intervisie en supervisie en maak met je met elkaar de keuzes die nodig zijn.

Want in de jeugdzorg is geen dag hetzelfde.

Wil je ons graag eens spreken of mailen, dan kan je ons bereiken op: 0493-327 555 of werkenbijpactum@vigogroep.nl

Kies maar uit

Pactum werkt in kleine teams in Oost- en Zuid-Nederland, met een grote diversiteit aan collega's. We bieden specialistische diagnostiek en behandeling in verschillende vormen, zoals ambulant, groepswerk, pleegzorg en begeleid wonen.

Bij ons kun je jouw carrière breed ontwikkelen of je specialiseren. Er zijn verschillende functies beschikbaar in de jeugdhulpverlening, waaronder jeugdzorgwerker, pleegzorgwerker, MST-therapeut, psychiater, gedragswetenschapper, orthopedagoog en psycholoog.

We nodigen je graag uit voor een kennismaking, waarbij we benieuwd zijn naar wie je bent, waar je energie van krijgt en wat belangrijk voor je is in je werk. Samen bespreken we hoe jij het beste tot je recht komt en waar jij blij van wordt.

Werken bij Pactum betekent de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er is veel ruimte voor persoonlijke én professionele groei. Die kans bieden wij jou binnen je team, binnen onze organisatie en door ons zeer brede opleidingsaanbod. Het behoud van je SKJ-registratie regel je dan ook met ons uitgebreide interne- en externe opleidingsaanbod.

"Pactum ondersteunt mij met trainingen en cursussen. Dat is heel fijn hoe dat gedaan wordt. Bijvoorbeeld over intimiteit en seksualiteit, het 'Vlaggensysteem', over agressie en 'Fysieke weerbaarheid'. En laatst ben ik begonnen, gesteund en gefaciliteerd hier door de organisatie, met een cursus 'Brain Blocks', specifiek voor jongeren met autisme. Dat werpt echt z'n vruchten af op de groep. Daarin voel ik mij zeker gesteund door de organisatie." Jeroen - Jeugdzorgwerker

Jeroen

Het aanbieden van verschillende vormen van specialistische diagnostiek en behandeling, zoals ambulant, groepswerk, pleegzorg en begeleid wonen, is essentieel voor Pactum. Het stelt hen in staat om flexibel in te spelen op de diverse behoeften van jongeren en maatwerk te leveren. Deze benadering zorgt voor een aanpak waarbij de zorg nauw aansluit op de individuele situaties en behoeften van elke jongere. Hierdoor kunnen optimale kansen op herstel en groei worden geboden.

"Iedereen heeft recht op de juiste hulp. Het mooie aan Pactum is, is dat wij doorgaan totdat er een oplossing is. Bij ons komen die jongeren die eigenlijk tussen wal en schip vallen. En wij proberen als team, als medewerkers, als Pactum, ervoor te zorgen dat diegene uiteindelijk wel die waardering gaat krijgen en veiligheid gaat voelen. Dat vind ik het mooiste aan het werk."

Adelisa - Jeugdzorgwerker

Jeroen