Overslaan naar content

Psychiater bij Pactum

Als psychiater speel je een belangrijke rol in zowel het borgen en door ontwikkelen van de specialistische behandeling als het zorgdragen voor de inhoud hiervan. Ontdek de mogelijkheden om als psychiater bij Pactum te werken!

Want herstel begint met begrip en vertrouwen.

"Elk kind verdient het om zich goed te kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving."

Milou

Psychiater kind en jeugd

Als psychiater speel je een belangrijke rol in zowel het borgen en door ontwikkelen van de specialistische behandeling als het zorgdragen voor de inhoud hiervan. Je levert hiermee een actieve bijdrage aan de kwaliteit en het functioneren van de teams en organisaties. Als psychiater voer je psychiatrische evaluaties uit, bied je medicamenteuze behandeling indien nodig, en werk je samen met andere professionals binnen het team om de beste zorg te bieden aan de jeugd en hun families.

Pactum en psychiatrie

Omdat Pactum samen met Vincent van Gogh Instituut (VvGI) onder VIGO valt, bestaat er een nauwe samenwerking tussen Pactum (Jeugdzorg) en VvGI (Jeugd GGZ).

Binnen Pactum en VvG staat het multidisciplinair samenwerken voorop. De samenwerking verloopt laagdrempelig en je kunt erop vertrouwen dat andere professionals de benodigde competenties hebben en hun eigen verantwoordelijkheid kunnen dragen. Binnen Pactum ligt het regiebehandelaarschap bij de Orthopedagoog-Generalist of de GZ-Psycholoog. Binnen Vincent van Gogh ligt het regiebehandelaarschap bij de GZ- of Klinisch Psycholoog, Psychotherapeut of de Verpleegkundig Specialist.

Psychiater vacatures bij Pactum

Filters

0 vacatures
Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.