Overslaan naar content

Jeugdzorgwerker bij Pactum

Als je als jeugdzorgwerker bij Pactum aan de slag gaat, krijg je de unieke kans om te werken met jongeren van verschillende achtergronden en in uiteenlopende situaties. Ontdek onze diverse mogelijkheden als jeugdzorgwerker bij Pactum!

Want in de jeugdzorg is geen dag hetzelfde.

Jeugdzorgwerker

Pactum biedt ambulante begeleiding, residentiële behandelingen (inclusief jeugdzorgplus), pleegzorg begeleiding, therapieën en meer. Als je als jeugdzorgwerker bij Pactum aan de slag gaat, krijg je de unieke kans om te werken met jongeren van verschillende achtergronden en in uiteenlopende situaties.

Wil jij een verschil maken in het leven van kwetsbare jongeren? Bekijk dan snel onze vacatures en start jouw carrière in de jeugdzorg bij Pactum.

Contactgegevens

Wil je ons graag eens spreken of mailen, dan kan je ons bereiken op: 0493-327555 of werkenbijpactum@vigogroep.nl

"Niet eerst hoeven schrijven, geen open sollicitatie, maar vooral, geheel vrijblijvend, even samen kijken naar mijn wensen en de mogelijkheden binnen Pactum. Gisteren een heel fijn gesprek gehad hierover met een van de Recruiters. Als werkzoekende is het fijn om laagdrempelig in contact te kunnen komen met werkgevers." - Claudia

"Dat er hulp wordt aangeboden is natuurlijk hartstikke belangrijk, ook omdat we zien dat steeds meer jongeren daar behoefte aan hebben. Daarom is het mooi dat wij als Pactum, als organisatie, dit kunnen bieden aan jongeren. En dat er ook verschillende groepen zijn, zodat we echt kunnen gaan kijken welke groep bij de jongere past."

Merel - Jeugdzorgwerker

Merel

Jeugdzorgwerker vacatures bij Pactum

Filters

26 vacatures