Overslaan naar content

MST bij Pactum

MST biedt effectieve behandeling gedurende 4-5 maanden in de thuissituatie en de systemen rondom de jongere. Ontdek de mogelijkheden om als MST therapeut bij Pactum te werken!

Want MST haakt niet af als de jongere zelf niet meewerkt.

“Bij dreigende uithuisplaatsing is MST bewezen effectief zoals geen enkel ander programma.”

- MST Nederland

Team MST

Multi Systeemtherapie

Multisysteem Therapie (MST) is een intensieve gezinsbehandeling voor jongeren (10-19 jaar) met ernstige gedragsproblemen, zoals fysieke en verbale agressie, thuis en op school, schoolverzuim, criminaliteit en drugsgebruik. MST biedt effectieve behandeling gedurende 4-5 maanden in de thuissituatie en de systemen rondom de jongere.

Jij als MST-behandelaar of consequentier therapeut komt meerdere keren per week langs en het MST-team is altijd 24 uur beschikbaar. MST betrekt meerdere systemen rondom de jongere en streeft naar duurzame verbeteringen, het voorkomen van uithuisplaatsing (o.a ter voorkoming van gesloten plaatsingen en justitiële plaatsingen) en het behandelen van jongeren.

Pactum en MST

Bij Pactum wordt MST geïmplementeerd door twee teams van 3-4 therapeuten, elk ondersteund door een MST-supervisor en MST-expert. De MST programmamanager zorgt voor organisatie en personeelsbeheer. Het werkklimaat is informeel en collegiaal, met sterke samenwerking tussen de teams.

We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten met ervaring en expertise in het werken met deze doelgroep, die bereid zijn zich te verdiepen in de MST-methode. Als je een passie hebt om met ouders en jongeren te werken binnen hun sociale context, en als je graag out-of-the-box denkt en altijd naar mogelijkheden blijft zoeken, dan kijken we ernaar uit om je te ontmoeten!

Het belangrijkste doel van de analyse is inzicht krijgen in de samenhang (de ‘fit’) tussen bepaalde problemen en hun bredere systemische context.

Dit is hiervan een voorbeeld volgens MST Nederland.

MST vacatures bij Pactum

Filters

0 vacatures
Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.