Overslaan naar content

Gedragswetenschapper bij Pactum

De gedragswetenschapper analyseert het gedrag van jeugdigen, stelt behandelplannen op en biedt ondersteuning en begeleiding. Ze werken samen met andere professionals om jeugdigen te helpen.

Ontdek de mogelijkheden om als gedragswetenschapper bij Pactum te werken!

"Elk kind heeft potentieel, wij helpen het te bloeien."

Merel

Gedragswetenschapper

De gedragswetenschapper bij Pactum is verantwoordelijk voor het bieden van specialistische hulp aan jeugdigen en gezinnen. Ze werken met diverse hulpvormen, zoals ambulante hulp, pleegzorg, dagbehandeling en verblijf in leefgroepen, fasehuizen en KTC's.

De gedragswetenschapper analyseert het gedrag van jeugdigen, stelt behandelplannen op en biedt ondersteuning en begeleiding. Ze werken samen met andere professionals om jeugdigen te helpen die om verschillende redenen niet thuis kunnen wonen of waarbij de thuissituatie tijdelijk of deels ondersteund moet worden.

Pactum en gedrags-wetenschappers

Als gedragswetenschapper bij Pactum ben je verantwoordelijk voor de behandeling van jongeren. Je coacht en ondersteunt teams, werkt nauw samen met de operationeel manager en neemt deel aan multidisciplinaire overleggen. Je biedt perspectief aan jongeren en voorziet teams van advies en begeleiding. Je hebt een dynamische baan waarin geen dag hetzelfde is.

Verhalen

Ben jij benieuwd hoe onze collega's het werk bij Pactum ervaren? Lees dan hier al hun verhalen.

  • ''Wat mij gelijk opviel was de dynamiek van het werk en de vrijheid om mijn werk in te delen.''

    Vera

    Behandelcoördinator

  • ''Bij Pactum heb ik mij fantastisch kunnen ontwikkelen van Gedragswetenschapper tot GZ-psycholoog.''

    Cristel

    GZ-psycholoog

Gedragswetenschapper vacatures bij Pactum

Filters

3 vacatures